Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Handsfree invizibil pentru copiat cu microvibratii pe timpan
69 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Acest sistem de copiat este disponibil atat la vanzare cat si pentru inchiriere .

Handsfreeul de copiat prin microvibratii este primul sistem de copiat aparut pe piata de acest gen. Acest dispozitiv de copiat se numara printre cele mai vandute aparate de copiat in primul rand datorita pretului accesibil tuturor clientilor, datorita usurintei cu care se instaleaza si nu in ultimul rand datorita castilor pe timpan prin care aude cel care il poarta si care nu pot fi observate de absolut de nimeni. Casca pe timpan are dimensiunea unui bob de grau si poate fi extrasa din ureche numai cu ajutorul unui magnet special pe care cumparatorul il primeste in pachet.

Pachetul este compus din : - 1 x handsfree cu microfon si mufa

SISTEMUL DE COPIAT ESTE COMPATIBIL CU ORICE MODEL DE TELEFON NOKIA SAU SONY ERICSON.

**Intre baza gatului si ureche nu exista niciun fel de fir!!!Casca pentru copiat intra complet in ureche,daci nu se observa absolut nimic din exterior .Acest dispozitiv de copiat se numara printre cele mai apreciate produse din domeniu .

Prezentarea si functionare sistemului de copiat.


Cel mai cautat sistem este Handsfreeul pe microvibratii

Ce il face sa fie asa cautat? IN PRIMUL RAND PRETUL ,in al doilea rand este cel mai raspandit sistem de copiat iar majoritatea prefera sa cumpere lucruri experimentate de altii care au fost foarte multumiti de ‘’MINUNILE ‘’ pe care le face acest sistem

Sistemul de copiat este compus dintr-un handsfree de copiat, un colier, mufa de baterie si casca de copiat cat un bob de grau care se baga in ureche .

AICI MA GANDEAM SA PUI CEVA GEN ‘’ CITESTE MAI MULT ‘’ SI DACA DA PE EL SA APARA RESTU ,CE E DEDESUBT .

CUM SE INSTALEAZA : se ia sistemul de copiat ,se baga mufa in telefon ,te uiti pe ecranul telefonului sa iti afiseze ‘’ semnul de casti ‘’ apoi iei colierul il pui (colierul se poarta pe sub haine ,intre colier si ureche nu exista niciun fel de fir sunetul se transmite prin unde electromagnetice) la gat apoi o baterie de 9w (recomandam Duracell,Energizer sau Toshiba alcaline) pe care o conectezi la mufa de baterie a sistemului . Durata bateriei este de 3-4 ore dupa care va trebui sa o inlocuiesti pentru a nu risca la urmatorul examen sa ramai fara baterie .Bateria se tine cuplata doar atunci cand folosesti sistemul ,daca o tii cuplata fara sa il folosesti ea o sa se consume .Pe magnetul negru o sa ai 4 cascute. Iei 2 cascute lipite una de alta ,lasi capul pe orizontala si le dai drumul cascutelor in ureche .(Nu conteaza pe ce parte cad sau in ce ureche le bagi ) .

In momentul in care le-ai dat drumul in ureche trebuie sa auzi o mica pocnitura si sa iti simti urechea infundata (practic ele pun un dop pe canalul auditiv,de acolo pocnitura ).Daca le-ai dat drumu in ureche si nu ai auzit pocnitura sau nu simti infundata urechea ,reia operatiunea pt ca inseamna ca nu a intrat cum trebuie .

Dupa ce cascutele sunt in ureche ,esti pregatit pentru a comunica in cel mai discret mod .

Acum tot ce ai de facut este sa suni persoana care urmeaza sa iti dicteze si sa incepeti sa comunicati .

Practic tu in loc sa il auzi pe el in difuzorul telefonului o sa il auzi in casca pentru copiat din ureche,iar el te va auzi pe tine cu ajutorul microfonului foarte sensibil pe care tu il ai instalat pe handsfree de copiat. Apelul este unul obisnuit (nu presupune costuri in plus )se poate face si pe retele de telefonie diferite ,nu conteaza distanta dintre tine si cel care iti dicteaza ,el poate fi si in alt judet.

SCOATEREA CASTILOR DIN URECHE

Castile pentru copiat se scot cu ajutorul magnetului negru.
Din Gura in Gura