Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Handsfree de copiat cu conectare prin Bluetooth
Brand
Nokia
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemul de copiat prin bluetooth ofera un plus de siguranta celui care il foloseste prin faptul ca telefonul poate fi oriunde pe o raza de 15 m in jurul celui care copiaza. Deci nu mai e nevoi sa il tii obligatoriu asupra ta ci il poti pune in banca, pe pervaz, in ghiozdan sau chiar in buzunarul hainei din cuier.

Sistemul este compus din :
Sistemul bluetooth are incorporata functia AVL (auto level control) adica reglarea automata a amplificarii asa ca indiferent de nivelul vocii dvs sau a interlocutorului, prea tare sau prea incat acesta va regla volumul la un nivel optim pentru o audibilitate buna pentru ambii utilizatori. Microfonul incorporat in bluetooth datorita functiei AVL are o sensibilitate de pana la 3 m, in acest timp persoana cu care vorbiti va auzi perfect atat pe dvs cat si pe cei din jurul dvs.

• Constructia microcastii
- Forma – tip pastila
- Raza – 1 mm
- Grosime – 1 mm
- Greutate - 0.2 g
- Culoare – arginitie
• Constructia bluetooth-ului headset
- Reglaj volum din telefon – da
- Greutate bluetooth headset – 11 grame
- Timp de functionare a bateriei – pana la 6.5h - Timp de stand-by – 150h

Instructiuni de folosire :

Acest sistem de copiat se aseamana foarte mult cu handsfree pe microvibratii .

Sistemul este compus din : Bluetooth original Nokia ,incarcator pentru bluetooth , colier care se pune la gat si mufa de baterie .

AICI MA GANDEAM SA PUI CEVA GEN ‘’ CITESTE MAI MULT ‘’ SI DACA DA PE EL SA APARA RESTU ,CE E DEDESUBT .



Sistemul practic nu se mai conecteaza prin mufa la telefon ci prin conexiune bluetooth .Telefonul poate fi tinut la o distanta maxima de 15 m (in geanta,ghiozdan,la ciorap,in banca ,etc …)fata de sistem . Pentru folosire se incarca bluetoothul (minim 4 ore la incarcat) pe bluetooth ai un buton pe care se tine apasat circa 8 secunde pana acesta incepe sa licare constant. Apoi pornesti bluetoothul telefonului tau si ii dai cautare .Telefonul tau va gasi bluetoothul ,il selectezi iar in momentul in care iti cere parola aceasta este 0000 apoi dai OK. Microfonul este incorporat in bluetooth, bateria de 9w se baga in mufa sistemului ,pui colierul la gat(colierul se poarta pe sub haine ,intre colier si ureche nu exista niciun fel de fir sunetul se transmite prin unde ) iar de pe magnetul negru iei 2 cascute lipite si le bagi in ureche. ureche. (Nu conteaza pe ce parte cad sau in ce ureche le bagi).

In momentul in care le-ai dat drumul in ureche trebuie sa auzi o mica pocnitura si sa iti simti urechea infundata (practic ele pun un dop pe canalul auditiv,de acolo pocnitura ).Daca le-ai dat drumu in ureche si nu ai auzit pocnitura sau nu simti infundata urechea ,reia operatiunea pt ca inseamna ca nu a intrat cum trebuie.


Dupa ce cascutele sunt in ureche, esti pregatit pentru a comunica in cel mai discret mod.

Acum tot ce ai de facut este sa suni persoana care urmeaza sa iti dicteze si sa incepeti sa comunicati.
Din Gura in Gura